Prijswinnaar win-actie – Bridgestone World Solar Challenge

Geplaatst op: 18 oktober 2019

PowerField heeft ter ere van de Bridgestone World Solar Challenge en de onze partner het Vattenfall Solar Team een prijsvraag uitgeloofd.

De vraag was: in hoeveel uren/minuten zou de Nuna er over doen om de ruim 3000 kilometer van Darwin naar Adelaide af te leggen. Helaas sloeg het noodlot toe, op de laatste dag, met nog een een kleine 300 kilometer te gaan. De Nuna heeft helaas de finish niet gehaald.

Omdat we toch de prijs wilden uitrijken, hebben wij alle deelnemers in de spreekwoordelijke hoge hoed gestopt en via naamloting.nl is er een winnaar bekend geworden. Sharon van Luik en Sander Koot vertellen in deze aflevering wie de gelukkige winnaar is van het zonnedak-systeem.

Van 13 tot 20 oktober 2019 werd de Bridgestone World Solar Challenge gereden in Australië. PowerField is de trotse partner van het Vattenfall Solar Team.

Onze vloggers Sander & Sharon zijn hierbij aanwezig geweest en hebben verslag gedaan van deze prachtige race. Alle afleveringen zijn terug te kijken op onze online kanalen.
Facebook, Instagram, Twitter, YouTube en natuurlijk hier op onze website.

Prijswinnaar win-actie PowerField
Prijswinnares Martine Groot

PowerField VlogTeam
Sander Koot & Sharon van Luik

Sander en Sharon PowerField

Volg onze vloggers in de Australische outback..
Klik hier voor de meest recente video’s.