Over ons

Zonneperceel B.V. is een samenwerking tussen Powerfield en Grond & Vastgoed Participatiemaatschappij. Doelstelling is om op de grote hoeveelheid braakliggende grond in Nederland zonneparken aan te leggen.

Op deze wijze kunnen gemeenten en grondeigenaren een bijzonder rendement halen uit hun gronden en bovendien een constructieve bijdrage leveren aan een duurzaam en beter milieu.

Powerfield

Powerfield ontwikkelt grootschalige zonneparken in Nederland. Op dit moment heeft Powerfield al meer dan 250 MegaWatt in de portefeuille en nog een veelvoud daarvan zit in de pijplijn. Veel Nederlandse gemeenten en grondeigenaren hebben rondom woonkernen en infrastructurele werken een grote hoeveelheid braakliggende grond liggen. Powerfield wil samen met haar partner Grond & Vastgoed Participatiemaatschappij deze braakliggende gronden al of niet tijdelijk inzetten voor zonneparken. Powerfield heeft voor een aantal locaties in Nederland de vergunningen al verkregen voor de bouw van zonneparken.

 

Grond & Vastgoed Participatiemaatschappij

Grond & Vastgoed Participatiemaatschappij (G&V PPM) is opgericht om beleggingsmogelijkheden binnen het vastgoed te creëren die kansen maar ook zekerheid bieden. De organisatie houdt zich bezig met het initiëren en beheren van vastgoedbeleggingen voor particulieren en institutionele beleggers. Hierbij wil G & V PPM zich niet beperken tot een bepaalde categorie onroerend goed. Bij de selectie van het onroerend goed wordt vooral gekeken naar de waardevastheid, de verwachtingswaarde en de spreiding om waarde risico’s zoveel mogelijk te neutraliseren.